Aan de slag met jouw
HR uitdaging

Organisaties en bedrijven lopen tegen allerlei uitdagingen aan als het gaat om de inzet van mensen. Langdurige verzuimtrajecten, teams die niet lekker draaien, collega’s die zoekende zijn; het gaat alle kanten op. Vaak ligt de opdracht dan bij de afdeling HR om hier mee aan de slag te gaan. Ik help je daar graag bij.

Samen voor jouw team

Ik werk vaak op lange termijn samen met HR-managers. We weten dan wat we aan elkaar hebben en ontwikkelen samen een visie op de HR-uitdagingen in de organisatie. Dat schakelt makkelijk als collega’s of teams coaching nodig hebben. En ik kan ondersteunen in het ontwikkelen van beleid op het gebied van personeelsinzet.

Samen eens de
diepte in duiken?

Teamcoaching

Geen enkel team is hetzelfde. De verschillen in dynamiek vragen om een specifieke aanpak. Ik maak de verschillen inzichtelijk en draai dat om naar verbinding. En dat vraagt ook om een individuele benadering.

Persoonlijke
coaching

Als mensen willen veranderen, dan begint dat met zelfinzicht. Ik zorg voor reflectie en laat zien waar de potentie ligt. Vanuit daar gaan we samen ontdekken en ontwikkelen.

“Klant zegt iets over wat werken
met Aucella heeft opgeleverd.”

Naam, functie