Samen zoeken
naar jouw behoefte

Individuele
coaching

Soms loop je tegen dingen aan waar je even geen raad mee weet. Misschien zit je niet zo lekker in je vel of ben je al een flinke tijd gewoon moe? Of je wilt een aantal zaken veranderen maar je voelt drempels vanbinnen? Zo kun je in je privéleven of in je werk van alles tegenkomen. Wil je daar mee aan de slag? Dan help ik je graag op weg.

Dat begint altijd met een goede kennismaking. Ik lever maatwerk, dus we gaan samen op zoek naar waar je behoefte ligt. En het is belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen gedrag. Van alles wat wij als mensen doen, is 80% op de automatische piloot. We doen dingen dus onbewust. Maar waarom doe jij dat op jouw manier? Dat maak ik inzichtelijk zodat jij er wat aan kunt veranderen. Bijvoorbeeld via systemische opstellingen.

Zo stemmen we samen af wat we verwachten van het traject en wat de doelen zijn. Misschien komen we er via loopbaancoaching achter wie jij echt van nature bent. Of kiezen we een andere aanpak en geef ik je een verfrissende kijk op jouw leven.

Hoe dan ook: samen zorgen we voor meer energie en helderheid, zodat je weer geniet van wat je doet.

“Na elk gesprek voelde ik me een stukje krachtiger.
Ondertussen heb ik veel duidelijker waar ik heen wil.”

Chantal, psycholoog

Opfris-sessie inplannen?

Heb je in het verleden een coachingstraject bij mij gevolgd en wil je nog eens wat zaken terughalen, opfrissen of bespreken? Goed plan! Maak een afspraak en ik loop samen met jou na wat we besproken hebben en geef feedback op al je vragen.

Coaching voor collega’s

Wil je een van je teamleden of collega’s een persoonlijk coachingstraject aanbieden? Ik bespreek graag met je wat jouw ideeën zijn en wat daarvoor de beste aanpak is.

Zeker weten?

Ik ben aangesloten bij Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. En ik voldoe aan de kwaliteitscode van het CRKBO.
Bekijk deze keurmerken hier.

Roelof, bureauredacteur
over Aucella

“De eerste afspraak met Eline de Roo was voor mij een opluchting, omdat ik zonder oordeel en weerwoord mijn verhaal kwijt kon. We zijn op zoek gegaan naar een manier om het plezier in mijn werk weer terug te krijgen.

Ik dacht dat ik het plezier weer terug zou krijgen als er op de werkvloer dingen zouden gaan veranderen, maar kwam er gaandeweg het traject achter dat de verandering vanuit mezelf moest komen.

Met de oefeningen en tips die ik van Eline heb gekregen en de gesprekken die we hebben gevoerd ben ik weer mijn vrolijke zelf op het werk. De omstandigheden op de werkvloer zijn niet veranderd, maar de manier waarop ik daar mee om ga wel.

Ik raad iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om een traject als dit te volgen. Eline bedankt!”