Spiegel
voor jouw ontwikkeling

Gaan we samenwerken? Dan ben ik jouw spiegel. Ik reflecteer en zie wat je zelf niet ziet. En ik laat jou dingen zien die je misschien nooit waren opgevallen. Door dat inzicht leer je afstemmen op jouw hoogste potentie. Dat helpt je oude patronen los te laten en andere mensen ‘te raken’. Niet omdat je het hebt geleerd, maar omdat je het hebt geleefd. Je bént.

Ik noem dat; jezelf zijn op een hoger niveau. Elke keer weer een nieuwe stap in je ontwikkeling! Ga je mee?

Meer over mij

Ik ben Eline de Roo, maar misschien wist je dat al. Ik vertel je graag iets meer over mijn achtergrond. Wel zo fijn als je met mij in gesprek gaat.

Ik begon mijn loopbaan als bedrijfsleider, maar stapte in 2008 over naar een commercieel loopbaanadviesbureau. Ik hielp er veel mensen als loopbaancoach en trainer. Maar in 2016 wilde ik het op mijn eigen manier doen en richtte ik Aucella op.

En daar heb ik geen moment spijt van. Met veel plezier coach ik individuen en groepen bij professionele en persoonlijke vraagstukken. Ik let daarbij vooral op het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen, plezier en zelfverantwoordelijkheid, omdat mijn ervaring is dat daarmee het beste resultaat is te halen.

Ook werk ik graag met creatieve, systemische en gedragsgerichte werkvormen. Waarom? Leren door ervaring is nu eenmaal het meest effectief. En dat geldt ook voor coaching. Kennismaken?

Even voorstellen!

Hoi, ik ben Eline en stel me graag even aan je voor.

Wat is Aucella?

Vogels zijn bijzondere dieren. Zodra hun vleugels zijn volgroeid, stappen ze vol vertrouwen het nest uit. Want ze voelen dat ze kunnen vliegen. Op intuïtie vinden ze de route met de minste weerstand naar hun bestemming. En vanuit grote hoogte hebben ze een scherpe blik op de wereld onder zich. Dat gun ik jou ook.

En Aucella? Dat is Latijn voor ‘kleine vogel’.

“Ik ben mij meer bewust van mijn blokkades.
Dit helpt mij in mijn werk en in mijn privéleven.”

Sandra, manager manufacturing engineer

Kennis is kracht

In mijn opleidingen heb ik leren werken met systemische dramatechnieken waarmee ik mijn coaching op een creatieve manier levendiger maak. Ik verstevigde mijn visie op mensen en organisaties en leerde dat alles wat er gebeurt ertoe doet. En ik ontdekte wat de effecten zijn van je familiegeschiedenis op je huidige leven. Daaruit is diepe zelfkennis te halen kun je een andere beweging in gang zetten.

Mijn opleidingen

  • TMO – Hogeschool voor Modemanagement
  • Personeel en Arbeid – Saxion Hogescholen in Deventer
  • Minor HR
  • Afstudeerrichting Loopbaancoaching
  • ‘De trainer als regisseur’ – Opleidingsinstituut Het Balkon.
  • Opleiding School of Life
  • Opleiding Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen