Hoor je het ook eens
van een ander..

Ik kan natuurlijk van alles over mezelf vertellen, maar je krijgt denk ik een betere indruk als je het hoort van de mensen waar ik mee gewerkt heb. Daarom heb ik hier enkele reviews geselecteerd uit de honderden mensen die ik heb gecoacht.

Sabine

Eline is scherp, vraagt door, spiegelt en confronteert. Aan de hand van af en toe wat theorie, maar vooral door je te laten ervaren, zorgt ze ervoor dat je zelf de antwoorden op je vragen vindt. En bovenal is Eline ook nog eens gewoon een heel warm en fijn mens!

Eline, super bedankt voor jouw coaching. De gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf beter begrijp, weet waarvoor ik sta, mijn valkuilen inzie en weet hoe ik daar mee om kan gaan. Er is een boel ruimte en ontspanning ontstaan in mijn hoofd en hart. Dank je wel daarvoor!

Marieke

Een half jaar geleden meldde ik me ziek bij mijn werkgever, omdat ik overspannen was. Er waren verschillende factoren in mijn leven die ervoor zorgden dat ik mijn eigen energievoorraad niet aan kon vullen. Even rust was daarom noodzakelijk, maar voor mij geen blijvende oplossing.

Om erachter te komen waarom ik geen stap zette om mijn leven te veranderen, besloot ik bij Eline een coachingstraject te volgen. Doordat Eline precies de goede vragen stelde en me de juiste inzichten gaf, kwam ik in beweging. Ik begreep mezelf weer en ik voelde veel beter aan wat ik belangrijk vond om te doen.

Voor mij waren de gesprekken die ik met Eline had, erg waardevol. Eline maakte namelijk tijdens die gesprekken zichtbaar wat er in mij gebeurde als ik vertelde over mijn verlangens. Ze was voor mij als een soort spiegel die precies de juiste dingen oplichtte. Hierdoor zag ik waar ik naartoe wilde gaan en kon ik beslissingen nemen om vooruit te komen.

Inmiddels voel ik me een stuk beter en heb ik verschillende stappen gezet die veranderingen met zich meebrachten. Daardoor stroomt er weer veel meer energie in mijn leven. Ik ben Eline erg dankbaar voor het traject dat we samen doorlopen hebben!

Dirko – financieel manager

Ik kwam bij Eline om meer inzichten te krijgen over de manier hoe mijn carrière verdere invulling te geven. Bij dit veranderingsproces heeft Eline mede door goed te luisteren en te prikkelen met de juiste vragen mij geholpen om kritisch naar mijzelf te kijken en de juiste focus te vinden. Mede door de gerichte opdrachten (met hierbij de korte theoretische achtergronden) die ik heb kunnen uitvoeren heeft zij geholpen mijn blik te verbreden, het nodige over mijzelf te leren en mij hiermee voor te bereiden op mijn persoonlijke toekomst. Hierdoor heeft Eline wezenlijk bijgedragen aan de succesvolle afronding van mijn proces.

Annelies – Zelfstandig Uitvaartbegeleider

Ik had al een tijdje het gevoel dat ik niet meer met plezier mijn werk deed en wist niet waarom. Ik had toch een prachtige baan die veel voldoening gaf. Ik startte een traject met Eline om te proberen die vraag te onderzoeken. Eline heeft de ‘irritante’ kwaliteit om precies de juiste vragen te stellen en rollenspelen te doen die je prikkelen tot nadenken. Die je inzicht geven in je eigen doen en laten en je laten nadenken over wat goed voor jezelf is. Vooral dat laatste kwam ik niet meer aan toe. Ik ben echt blij dat ik dit traject heb gevolgd, omdat het mij heeft geholpen beslissingen te nemen die ik anders steeds voor me had uitgeschoven. Ze heeft me laten inzien dat ik hier nu op een mooie manier een afronding aan kan geven. Dank je Eline voor je al je vragen, je inzicht en hoe je mij m’n grenzen hebt laten ontdekken.

Vincent – Teammanager Procestechniek

Weinig werkplezier en daardoor het gevoel van werkdruk binnen ons team bracht ons bij aucella. Nu 2 sessie gehad onder begeleiding van Eline. Eline weet met bruikbare opdrachten ons een spiegel voor te houden. Op deze manier kregen we een goed inzicht welk gedrag we vertonen en hoe dit invloed heeft op ons werkplezier. Dit laatste inzicht was misschien nog wel waardevoller dan de bruikbare uitkomsten van de opdrachten.

Leonie – Marketing professional

Toen ik na een reorganisatie bij mijn werkgever op straat kwam te staan, besloot ik dat het anders moest. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik had behoefte aan nieuwe inzichten en een nieuw begin, misschien wel in een ander vakgebied.
Nadat ik bij een aantal loopbaanadviesbureaus informatie had ingewonnen, sloeg eline tijdens het kennismakingsgesprek direct de spijker op z’n kop. Ze wist de pijnpunten goed te benoemen en ik voelde me op mijn gemak.

De sessies hebben mij gebracht wat ik vooraf had gehoopt. Door met een open blik en inlevingsvermogen o.a. de opdrachten en oefeningen uit te voeren, heb ik nieuwe inzichten en handvatten gekregen om in bepaalde werksituaties mezelf te blijven.
In de sessies werd duidelijk wat mijn waarden en drijfveren zijn en zo kwam ik erachter dat ik een nieuwe functie niet in een ander vakgebied moet zoeken, maar eerder in een andere sector.

Eline, ontzettend bedankt voor alle gesprekken, je hebt me enorm geholpen!

Anoniem – Program Manager

Met een standaard programma via mijn werkgever hebben we een 360 graden feedback sessie gehouden waarbij er verbeterpunten naar voren kwamen.

Als eigen ontwikkelpunt had ik dat ik mezelf meer wilde profileren binnen de organisatie.
Ik heb vooral geleerd om me te verplaatsen in mijn teamleden en in hoeverre ze zijn meegenomen in mijn denkwijze.
Ik kwam erachter dat ik een aantal zaken gewoon ‘normaal’ vond op het gebied van gedrag. Het verbeterpunt wat daarbij hoorde is dat ik mensen meeneem in mijn denkwijze en dit duidelijk (bijvoorbeeld op papier) aan ze toelicht op het begin van mijn relatie met hun.
Hierdoor kan ik altijd terugkomen op die afspraken en ingrijpen voordat mijn eigen irritatie te hoog is.

Eline heeft mij een spiegel voorgehouden door vragen te stellen waarbij ik de kant van mijn teamleden duidelijker heb begrepen.
Ze heeft tips gegeven hoe ik mezelf meer onder controle heb door sneller in te grijpen en niet wachtte op een escalatie.

Sem Niemeijer  – Allround Verpleegkundige

Via mijn werkgever bij aucella terecht gekomen. Ik ervaarde geen plezier meer in mijn huidige werk en wist niet goed waar mijn ambities dan wel lagen.

Een loopbaantest gemaakt en samen met eline duidelijke, concrete doelen opgesteld.
Dit heeft mij inzichtelijk erg geholpen m.b.t. waar mijn kwaliteiten liggen maar ook wat niet bij mij past.

Ik heb dit traject als zeer positief ervaren.

Caroline – Consultant Leadership & Operational Excellence

Begeleiding van eline laat zich het beste omschrijven als werken met de energie van het moment, liefdevolle confrontaties met jezelf en met de ander en inzichten die op een wezenlijk niveau raken.

Wat de begeleiding uniek maakt is dat eline heel goed voelt welke energie er op dat moment is en daar met de groep mee kan werken.
Dat kan soms zijn door ruimte te geven aan de groep, iemand uit te nodigen wat te zeggen over wat hem of haar bezig houdt of doordat ze zelf benoemt wat ze voelt.

Haar begeleiding sluit aan bij wat er op dat moment op het diepste niveau speelt.

Ernst-Jan Harmsen – Controller

Wij hebben als finance team een waardevolle training van eline mogen ontvangen. Als coach weet eline een training neer te zetten waarbij een mooie balans bestaat tussen laagdrempelige oefeningen en oefeningen waarbij de comfort grens van de deelnemers wordt opgezocht. Door de afwisseling van oefeningen werden alle deelnemers actief betrokken bij de training.

Sandra – Manager Manufacturing Engineer

Vanuit een team ontwikkeltraject werd persoonlijke coaching door Eline aangeboden. Ik had al ervaring met leidinggeven, maar na een aantal jaren in een staffunctie was het goed om de vaardigheden weer op te frissen. Aan de hand van voorbeelden die ik meebracht naar de sessies gaf Eline tips vanuit een theoretisch kader, waar ik mee aan de slag kon.

Gaandeweg de sessies werden de gesprekken persoonlijker en kwamen mijn eigen blokkades in beeld. Ook al was dit confronterend, toch was het belangrijk om deze ook te ervaren en erkennen. Eline heeft daar op een doortastende, respectvolle en “liefdevolle” manier bij geholpen. Ik ben mij nu weer meer bewust van deze zaken en dit helpt mij zowel in mijn werk als in mijn privéleven.

Tijd om het zelf te ervaren?