Maatwerk
voor jouw team

Teamcoaching

Als je beter in contact bent met jezelf, sta je ook beter in contact met anderen. Vaak ligt hier de basis om met teams aan de slag te gaan. Dus is de balans in je team weg? Durven collega’s elkaar geen echte feedback te geven? Of is er veel onderling gedoe? Dan ga ik graag met het team, en de afzonderlijke individuen, aan de slag om stappen te zetten.

Je bent directeur, teamleider, HR-manager of je hebt een andere aansturende rol en ziet dat het beter kan in je team. Ik bespreek graag met je wat een goede aanpak kan zijn. Want elk team en elke organisatie is weer anders. En samen bepalen we wat het traject moet opleveren.

In een training of programma richt ik me bijvoorbeeld op professionele communicatie, persoonlijk leiderschap of cultuurontwikkeling. Zo werken we aan echte impact en een waardevolle omgang binnen teams.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken?

“Eline weet de mensen met wie ze werkt
goed mee te krijgen.”

Lot Heij, HR & advies

Opfris-sessie inplannen?

Heb ik jouw team begeleid? Wil je nog eens wat zaken terughalen, opfrissen of bespreken? Goed plan! Laten we samen bepalen wat voor jullie passend is.

Even voorstellen!

Hoi, ik ben Eline en stel me graag even aan je voor.

Gratis E-book

In mijn gratis werkboek “Ontdek waarom jouw energie elke dag weer weglekt” help ik je ontdekken wat jouw belangrijkste kernwaarden en valkuilen zijn. Download hem nu!

Zeker weten?

Ik ben aangesloten bij Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. En ik voldoe aan de kwaliteitscode van het CRKBO.
Bekijk deze keurmerken hier.

Ernst-Jan over
Aucella

Ons team kreeg een waardevolle training van Eline. Ze zorgt voor een mooi balans tussen laagdrempelige oefeningen en oefeningen waarbij je je wat minder comfortabel voelt. Dat zorgt voor echte betrokkenheid bij de training.